Autisme Dating

AUTISME DATING

Daten met autisme is niet altijd even gemakkelijk.
Waardoor het krijgen van een liefdesrelatie een stuk lastiger is.
Begrijp autisme brengt daar met autisme dating verandering in.

Daten met autisme: niet twijfelen, niet blijven aanmodderen, maar doen met coaching!

OOK JIJ KUNT EEN LIEFDESRELATIE VINDEN
Veel mensen met autisme hebben net zo goed behoefte aan een liefdesrelatie als mensen zonder autisme. Het krijgen van een relatie kan net even een stukje lastiger zijn dan voor mensen zonder autisme. Tijdens daten wordt een beroep gedaan op eigenschappen waar de mensen met autisme net even ietwat minder sterk in (kunnen) zijn. Daarnaast heerst een stigma over autisme.
Ook voor jou als persoon met autisme is het mogelijk om een liefdesrelatie te vinden en krijgen.

DATEN, HOE DOE IK DAT?
De beste manier om een relatie te krijgen is door te daten.
Door de uitdaging aan te gaan word je er beter in !!!

Maar,…  Hoe krijg je een date, Waar vind je een date, Hoe kijkt je toekomstige date naar autisme? Hoe kom ik er achter of dit de ware kan zijn, Wat moet ik doen om leuk, aantrekkelijk gevonden te worden. Wat dit, Wat dat…
Veel vragen en onduidelijkheden waardoor het van tevoren al best spannend kan worden.

VERBETER JE SKILLS & VERGROOT JE KANSEN
Begrijp Autisme geeft je inzichten en handvatten die helpen om een leuke date, nieuwe relatie te vinden. Samen kijken we of èn welke skills we kunnen verbeteren zodat dat jij jouw kansen vergroot.

OP NAAR EEN LEUKE DATE!
Coaching voor autismedating start met een kennismakingsgesprek waarin we kijken wat jouw vragen zijn, waar kan jij hulp gebruiken en dan bepalen we of ik jou die hulp kan bieden. Vervolgens kan er een coachtraject gestart worden, waarin je inzichten en nieuwe vaardigheden leert, tools krijgt om je doel (een nieuwe liefdesrelatie) te bereiken. Op naar een leuke date!
Een afspraak duurt meestal ongeveer 1 tot 1,5 uur en vindt plaats in Amersfoort.

Zet nu de eerste stap naar een leuke date en stuur mij een bericht om een kennismakingsgesprek te maken.
Of mail naar dating@okbegeleiding.nl

AUTISME DATING
Ik ben deskundige op het gebied van autismedating. Ik heb heel veel kennis in huis op het gebied van autisme. In achtergronden, de theorie en de psychologie van het daten heb ik me verdiept en bijgeschoold. Daarnaast heb ikzelf ruime ervaring met daten.
Deze kennis en ervaring gebruik ik bij autismedating zodat jij jouw kansen en mogelijkheden kan vergroten om die leuke date en misschien wel een fijne relatie te krijgen. En daarom heb ik autismedating opgezet.