VEEL GESTELDE VRAGEN

Autismecoaching is specifiek maatwerk. Mijn manier van werken als autismecoach en singlecoach is niet vanuit één stroming of visie, maar ik integreer diverse methoden uit reguliere- en alternatieve stromingen.

In coachsessies van 5 kwartier werken we aan jouw doelen. Daarin ontwikkel en vergroot je jouw vaardigheden door inzichtgevende gesprekken en opdrachten. Je krijgt handvatten om je doelen te bereiken. Waar nodig kunnen we dieper gaan om belemmeringen of minder (in)effectieve patronen op te sporen en te doorbreken. Dit gaat rustig en op een tempo waar jij je goed bij voelt.

Coachgesprekken worden live, op een makkelijk te bereiken plek, gevoerd. Ik geef geen online-coaching.

Met Singlecoaching vergroot je jouw inzichten en krijg je handvatten die helpen om die leuke date, nieuwe relatie te vinden. Ontspannen en relaxt werk je met praktische theorie en methodes aan het vinden, hebben en houden van een relatie. Ik heb verschillende bewezen effectieve programma’s om succesvoller te daten met autisme. In een kennismakingsgesprek kan ik je daar meer over vertellen.

Coachgesprekken worden live, op een makkelijk te bereiken plek, gevoerd.
Op dit moment heb ik een pilot voor online singlecoaching. Ik kan je daar mee over vertellen tijdens een kennismaking.

In coachsessies van 5 kwartier werken we aan jouw doelen. Voor daten met autisme, singlecoaching heb ik verschillende programma’s van 5 of 10 afspraken. Ook krijg je de mogelijkheid om tussendoor telefonisch contact te hebben.

In een kennismakingsgesprek bespreken we jouw persoonlijke situatie en jouw wensen. Tijdens dit gesprek kijken we of ik iets voor je kan betekenen en of mijn manier van werken bij jou aansluit. Na het gesprek zal ik je een voorstel doen met doelen waaraan we gaan werken en de te verwachten kosten.

Een kennismakingsgesprek kost € 35,- en duurt 45 minuten.
Na dit gesprek kan jij besluiten of je in coaching wil of niet. De keuze is aan jou.

Uiteraard wil je weten wat de kosten van coaching zijn. Wanneer je rondkijkt op internet zal je zien dat er veel autismecoaches zijn, met uiteenlopende tarieven. Goed opgeleide coaches, met ervaring, vragen gemiddeld €90 tot €150,- per uur. Ook hier geldt, alle waar is naar zijn geld en goedkoop kan maar zo duurkoop zijn.

Individuele autismecoaching van Begrijp Autisme kost € 125,- voor 5 kwartier. Bij veel coaches duurt een sessie 60 minuten. Bij mij 75 minuten. Uit ervaring weet ik dat in deze laatste 15 minuten de meeste vooruitgang wordt geboekt.

Voor daten met autisme, singlecoaching werk ik met programma’s van 5 of 10 afspraken en de mogelijkheid om tussendoor telefonisch contact te hebben.

Mijn coaching is vrijgesteld van BTW.

Mogelijk heeft jouw werkgever budget voor coaching. Vraag dit na op je werk. Als jij werkt aan je persoonlijke ontwikkeling is dat ook goed voor je werk. Een kostenindicatie voor coaching via je werk krijg je na het kennismakingsgesprek.

Autismecoaching kan in een aantal gevallen vergoed worden vanuit het PGB. Bij jouw gemeente en meestal op de website van jouw gemeente is hiervoor de benodigde informatie te vinden. Houd er rekening mee dat het PGB (uur)tarief meestal lager dan mijn tarief. In dat geval betaal je een eigen bijdrage.

Daten met autisme, singlecoaching kan niet uit een PGB betaald worden.

Coachgesprekken voer ik bijvoorkeur in Amersfoort. Je bent van harte welkom op een makkelijk te bereiken plek. Parkeren kan voor de deur. In sommige situaties kan ik naar jou toekomen, binnen de driehoek Barneveld, Hilversum, Utrecht.

Voor lezingen is het geen probleem verder te reizen. Ik kan naar jouw locatie komen, we zoeken hiervoor samen een geschikte locatie of ik regel deze.

Voor een lezing, presentatie of workshop kan ik naar een locatie van jouw keuze komen. Desgewenst kan ik ook voor een geschikte locatie verzorgen.

De kosten voor een lezing, presentatie of workshop is afhankelijk van de wensen, duur en locatie. Een prijsopgave kan ik geven nadat wensen en mogelijkheden zijn besproken.

Ik vind het belangrijk dat al mijn cliënten zich veilig voelen tijdens coachgesprekken. Daar doe ik sinds de start van de pandemie alles aan.
Coachtrajecten kunnen doorgaan wanneer jij, ik, we ons aan een aantal afspraken houden.

Voor jou, mijn en andere cliënten hun gezondheid, veiligheid vraag ik om een coronatoegangsbewijs te tonen.

Daarnaast:
1. Je bent niet in quarantaine.
2. De afgelopen 14 dagen is er geen corona vastgesteld.
3. De aflopen 48uur heb je geen verkoudheidsklachten of benauwdheid gehad.
4. Je hebt geen huisgenoot met koorts of verkoudheidsklachten.
5. Je bent de afgelopen 10 dagen niet in contact geweest met iemand met corona.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met me op door een email te sturen naar web@okbegeleiding.nl of via de contactpagina.