COACHING | LEZINGEN

Kosten Autisme Coaching
Autisme coaching is maatwerk en werken we individueel. Mijn manier van werken als autismecoach en singlecoach is niet vanuit één stroming of visie, maar ik integreer diverse methoden uit reguliere- en alternatieve stromingen. Voor daten met autisme, singlecoaching heb ik verschillende programma’s.

In een kennismakingsgesprek bespreken we jouw persoonlijke situatie en jouw wensen. Tijdens dit gesprek kijken we of ik iets voor je kan betekenen en of mijn manier van werken bij jou aansluit. Na het gesprek zal ik je een voorstel doen met doelen waaraan we gaan werken en de te verwachten kosten.

Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 45 minuten.
Na dit gesprek kan jij besluiten of je in coaching wil of niet. Aan jou de keus.

Autisme coaching
In coachsessies van 5 kwartier werken we aan jouw doelen. Daarin ontwikkel en vergroot je jouw vaardigheden door inzichtgevende gesprekken en opdrachten. Je krijgt handvatten om je doelen te bereiken. Waar nodig kunnen we een stukje dieper kijken om belemmeringen of minder (in)effectieve patronen op te sporen en te doorbreken. Dit gaat rustig en op een tempo waar jij je goed bij voelt.

Afspreken doen we in een makkelijk te bereiken coachruimte in Amersfoort.
In sommige situaties kan ik naar jou toekomen.

Kosten
Uiteraard wil je weten wat de kosten van coaching zijn. Wanneer je even rondkijkt op internet zal je zien dat er veel autismecoaches zijn, met uiteenlopende tarieven. Goed opgeleide coaches, met ervaring, vragen gemiddeld € 75 tot € 125,- per uur. Ook hier geldt alle waar is naar zijn geld en goedkoop kan maar zo duurkoop zijn.

Particuliere tarieven individuele coaching
Individuele coaching van Begrijp Autisme kost € 115,- voor 5 kwartier.
Bij veel coaches duurt een sessie 60 minuten. Bij mij 75 minuten. Uit ervaring weet ik dat in deze laatste 15 minuten de meeste vooruitgang wordt geboekt.
Een kennismakingsgesprek kost € 35,- en duurt 45 minuten.
Mijn coaching is vrijgesteld van BTW.

In een situatie, waarin een programma passend is en er tegelijkertijd iemand is voor hetzelfde programma, kan ik je voorstellen dit met elkaar te volgen. Hierin heb jij de vrijheid om te beslissen. Uiteraard wordt er dan een verlaagd uurtarief berekend.

Zakelijke tarieven coaching
Mogelijk heeft jouw werkgever budget voor coaching. Vraag dit na op je werk. Als jij werkt aan je persoonlijke ontwikkeling is dat ook goed voor je werk. Een kostenindicatie voor coaching via je werk krijg je na het kennismakingsgesprek.

Coaching vanuit PGB
Autisme coaching kan in een aantal gevallen vergoed worden vanuit het PGB. Bij jouw gemeente en meestal op de website van jouw gemeente is hiervoor de benodigde informatie te vinden. Houd er rekening mee dat het PGB (uur) tarief meestal lager dan mijn tarief. In dat geval betaal je een eigen bijdrage.

Kosten  Lezingen | Presentaties | Workshops
Voor een lezing, presentatie of workshop kan ik naar een locatie van jouw keuze komen.
Desgewenst kan ik ook voor een geschikte locatie verzorgen.

Kosten
De kosten voor een lezing, presentatie of workshop is afhankelijk van de wensen, duur en locatie. Een prijsopgaven kan ik geven nadat wensen en mogelijkheden zijn besproken.

Contact
Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem gerust contact op met me op door een email te sturen naar  web@okbegeleiding.nl
of via de contactpagina.