VEEL GESTELDE VRAGEN

Autismecoaching is specifiek maatwerk. Mijn manier van werken als autismecoach en singlecoach is niet vanuit één stroming of één visie.
Ik integreer diverse methoden uit reguliere- en alternatieve stromingen.

In coachsessies van 5 kwartier werken we aan jouw doelen. Daarin ontwikkel en vergroot je jouw vaardigheden door inzichtgevende gesprekken en opdrachten. Je krijgt handvatten om je doelen te bereiken. Waar nodig kunnen we dieper gaan om belemmeringen of minder (in)effectieve patronen op te sporen en te doorbreken. Dit gaat rustig en op een tempo waar jij je goed bij voelt.

Coachgesprekken worden live, op een makkelijk te bereiken plek, gevoerd.
Op dit moment heb ik een pilot voor online singlecoaching via Teams.
Ik kan je daar mee over vertellen tijdens een kennismaking.

Met Singlecoaching vergroot je jouw inzichten en krijg je handvatten die helpen om succesvoller te daten en een relatie te vinden. Ontspannen en relaxt werk je met praktische theorie en methodes aan het vinden, hebben en houden van die fijne relatie die jij graag wil. Ik heb verschillende bewezen effectieve programma‘s om succesvoller te daten met autisme. In een kennismakingsgesprek kan ik je daar meer over vertellen.

Coachgesprekken worden live, op een makkelijk te bereiken plek, gevoerd.
Op dit moment heb ik een pilot voor online singlecoaching via Teams.
Ik kan je daar mee over vertellen tijdens een kennismaking.

In coachsessies van 5 kwartier werken we aan jouw doelen. Voor daten met autisme, singlecoaching heb ik verschillende programma’s. Ook krijg je de mogelijkheid om tussendoor telefonisch contact te hebben.

In een kennismakingsgesprek (los, niet bindend) bespreken we jouw persoonlijke situatie en jouw wensen. Tijdens dit gesprek kijken we of ik iets voor je kan betekenen en of mijn manier van werken bij jou aansluit. Na het gesprek zal ik je een voorstel doen met doelen waaraan we gaan werken en de te verwachten kosten.

Een kennismakingsgesprek kost € 35,- en duurt 45 minuten.
Na dit gesprek kan jij besluiten of je in coaching wil of niet. De keuze is aan jou.

Uiteraard wil je weten wat de kosten van coaching zijn. Wanneer je rondkijkt op internet zal je zien dat er veel autismecoaches zijn, met uiteenlopende tarieven. Goed opgeleide coaches, met ervaring, vragen gemiddeld €90 tot €150,- per uur. Ook hier geldt, alle waar is naar zijn geld en goedkoop is in de regel vaak duurkoop.

Individuele autismecoaching van Begrijp Autisme kost € 125,- voor 5 kwartier. Bij veel coaches duurt een sessie 60 minuten. Bij mij 75 minuten. Uit ervaring weet ik dat in deze laatste 15 minuten de meeste vooruitgang wordt geboekt.

Voor daten met autisme, singlecoaching werk ik met programma’s die bestaan uit een aantal sessies. Het aantal sessies hangt af van jou wensen en snelheid waarmee je de kennis oppakt en in praktijk brengt.

Mijn coaching is vrijgesteld van BTW.

Mogelijk heeft jouw werkgever budget voor coaching. Vraag dit na op je werk. Als jij werkt aan je persoonlijke ontwikkeling is dat ook goed voor je werk. Een kostenindicatie voor coaching via je werk krijg je na het kennismakingsgesprek.

Autismecoaching kan in een aantal gevallen vergoed worden met een PGB vanuit de WMO. Bij jouw gemeente en meestal op de website van jouw gemeente is hiervoor de benodigde informatie te vinden. Houd er rekening mee dat het PGB (uur)tarief meestal lager dan mijn tarief. In dat geval betaal je een deel uit eigen-middelen.

Autismecoaching kan niet vergoed worden met een PGB vanuit de WLZ of Zvw.

Daten met autisme, singlecoaching kan niet uit een PGB betaald worden.

Coachgesprekken voer ik in Amersfoort. Je bent van harte welkom op een makkelijk te bereiken plek. Parkeren kan voor de deur.

Voor lezingen kan ik naar jouw locatie komen, we zoeken hiervoor samen een geschikte locatie of ik regel deze.

Voor een lezing, presentatie of workshop kan ik naar een locatie van jouw keuze komen. In Amersfoort beschik ik over een ruimte voor kleine en grote groepen.

De kosten voor een lezing, presentatie of workshop is afhankelijk van de wensen, duur en locatie. Een prijsopgave kan ik geven nadat wensen en mogelijkheden zijn besproken.

Ik vind het belangrijk dat al mijn cliënten zich veilig voelen tijdens coachgesprekken. Daar doe ik sinds de start van de pandemie alles aan.
Op dit moment heb ik geen coronarestricties. Wel is het zo dat bij gezondheidsklachten onze afspraak niet door kan gaan.
Dus
1. Je bent niet in quarantaine.
2. De afgelopen 2 dagen is er geen corona vastgesteld.
3. Je hebt geen verkoudheidsklachten of benauwdheid.
4. Je hebt geen huisgenoot met corona.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met me op door een email te sturen naar web@okbegeleiding.nl of via de contactpagina.